5 Dec
Vaudeville in de Kleine Komedie (AFGELAST)
Gemaakt door Spel
Rosa Asbreuk, Roos Bottinga, Patrick Duijtshoff, Kyrian Esser, Elisabeth ten Have, Timo Huijzendveld, Nicoline Raatgever, Jonata Taal, Justin van der Veen & Willem Voogd

De Theatertroep maakt zijn debuut in het huis van de lach: De Kleine Komedie in hartje Amsterdam. Het sinterklaasthema slaan we over, het motto van de avond luidt: fuck pakjesavond.

Actueel, satirisch, absurdistisch en met hier een daar een dansje of een goeie struikelpartij. Versgeperste scènes, kakelverse acts en maagdelijk materiaal. Het beste van Vaudeville gecomprimeerd en op één avond gepresenteerd; een potpourri van smerige, grensoverschrijdende, schadelijke en beledigende scènes voor iedereen. “De Theatertroep geeft in Vaudeville de toeschouwer precies wat hij soms nodig heeft: onbedaarlijk lachen (…) slim verpakt in een mooie raamvertelling en bovendien perfect uitgevoerd. De Theatertroep heeft zich gespecialiseerd in deze theatervorm van klassieke vaudeville en cabareteske theatershows,” aldus de Volkskrant over Vaudeville IV.

 

Aankomende voorstellingen