Word verheven tot de troepstand!

Wil jij ons ondersteunen in het maken van voorstellingen? Dankzij jouw bijdrage hebben we een goed gevuld toneel, geen lege posters en hoeven de acteurs niet naakt de vloer op. Draag je steentje bij, word vriend en doneer een vast bedrag per jaar. Het opgegeven bedrag wordt eenmalig na een aankondiging van jouw rekening afgeschreven. Er staat natuurlijk ook wat tegenover! Hoe hoger het bedrag, hoe gevulder je Theatertroeptasje en hoe adellijker je titel.

Jonkheer/Jonkvrouw
6 euro of meer (0,50 euro per maand) Het unieke Theatertroeptasje.
Ridder/Ridderin
12 euro of meer (1 euro per maand)
Het unieke Theatertroeptasje met daarin een echte RoosVisser poster naar keuze.
Baron/Barones
24 euro of meer (2 euro per maand)
Het unieke Theatertroeptasje met daarin een echte Roos Visser poster naar keuze en een kortingsbon van 25% bij boekhandel Sternheim.
Graaf/Gravin
36 euro of meer (3 euro per maand)
Het unieke Theatertroeptasje met daarin een echte Roos Visser poster naar keuze, een kortingsbon van 25% bij boekhandel Sternheim en een coole Kornuitpull met een door Jochum Veentra gedesigned Theatertroep – Café de Richel viltje.
Markies/Markiezin
48 euro of meer (4 euro per maand)
Het unieke Theatertroeptasje met daarin een echte Roos Visser poster naar keuze, een kortingsbon van 25% bij boekhandel Sternheim, een coole Kornuitpull met een door Jochum Veentra gedesigned Theatertroep – Café de Richel viltje en een tekstboekje van de voorstelling Hoe Echt is Echt Echt ism Judith Herzberg.
Hertog/Hertogin
120 euro of meer (10 euro per maand)
Het unieke Theatertroeptasje met daarin een echte Roos Visser poster naar keuze, een kortingsbon van 25% bij boekhandel Sternheim, een coole Kornuitpull met een door Jochum Veentra gedesigned Theatertroep – Café de Richel viltje, een tekstboekje van de voorstelling Hoe Echt is Echt Echt ism Judith Herzberg en twee vrijkaartjes voor een voorstelling en avond naar keuze.
Prins/Prinses
240 euro of meer (20 euro per maand)
Het unieke Theatertroeptasje met daarin een echte Roos Visser poster naar keuze, een kortingsbon van 25% bij boekhandel Sternheim, een coole Kornuitpull met een door Jochum Veentra gedesigned Theatertroep – Café de Richel viltje, een tekstboekje van de voorstelling Hoe Echt is Echt Echt ism Judith Herzberg, twee vrijkaartjes voor een voorstelling en avond naar keuze en een eervolle vermelding op de website als prins of prinses van de Troep.

Stichting De Theatertroep is door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beoogende Instelling en Culturele Instelling. Dat betekent dat extra belastingvoordeel mogelijk is voor donaties aan Stichting De Theatertroep.

Een periodieke schenking
Een gift is een periodieke gift als:
• de gift is vastgelegd
• er regelmatig (minstens 1 keer per jaar) bedragen worden overmaakt naar de culturele anbi die in de notariële akte (of schriftelijke overeenkomst) wordt genoemd
• deze bedragen steeds (ongeveer) even hoog zijn
• deze bedragen minimaal 5 jaar achter elkaar worden overmaakt naar dezelfde culturele anbi
De gift stopt uiterlijk bij overlijden van de gever.
• de culturele anbi levert geen tegenprestatie voor de gift

Voor de periodieke schenking is er geen fiscale drempel. Indien u besluit om 5 jaar achter elkaar aan de Stichting de Theatertroep een bedrag te schenken dan kunt u dit bedrag (volledig) in mindering brengen op uw inkomen.
De belastingdienst heeft een schenkingsovereenkomst die u, als belastingplichtige, kunt hanteren. Deze vindt U hier: http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/themaoverstijgend/programmas_en_formulieren/overeenkomst_periodieke_giften.

Kenmerk machtiging:
Naam: Stichting de Theatertroep
Adres: Van Baerlestraat 78H
Postcode: 1071BB
Plaats: Amsterdam
Land: Nederland
Incessant ID: NL45ZZZ584199500000
Reden betaling:
Naam:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Land:
E-mailadres:
IBAN:
BIC*:
* geen verplicht veld bij Nederlandse IBAN
Bedrag:  Jonkheer/Jonkvrouw: 6 euro of meer (0,50 euro per maand) Ridder/Ridderin: 12 euro of meer (1 euro per maand) Baron/Barones: 24 euro of meer (2 euro per maand) Graaf/Gravin: 36 euro of meer (3 euro per maand) Markies/Markiezin: 48 euro of meer (4 euro per maand) Hertog/Hertogin: 120 euro of meer (10 euro per maand) Prins/Prinses: 240 euro of meer (20 euro per maand) Anders:
   
Opmerking